22.9.2010 13:00cygnus
Byl jsem velmi šťastný člověk. Má báječná přítelkyně a já jsme spolu chodili více než rok a tak jsme se rozhodli se vzít. Jen jedna malá věc mi "vadila" - její překrásná a výrazně mladší sestra.
Mé budoucí švagrové bylo dvaadvacet, většinou na sobě nosila velmi těsnou minisukni a neznala, co je podprsenka. Často se ke mně skláněla, hezky natěsno, měl více než
příjemný výhled na její intimní části těla. To muselo být úmyslné, jelikož ničeho podobného se nedopouštěla, když se motala kolem někoho jiného.
Jeden den tato sestřička volala a
požádala mě, abych ji pomohl zkontrolovat svatební pozvánky. Když jsem přijel, našel jsem ji doma samotnou. Zašeptala mi, že po mně touží a tyto pocity nedokázala
překonat.
Navrhla mi, abych se s ní miloval, jen jednou, předtím, než se ožením a zaváži svůj život s její sestrou. Zachvátil mne šok a nevyslovil jsem ani slovo odporu.
Řekla: Jdu nahoru do mého pokoje, a chceš-li si zažít poslední divoký úlet, přijď a vem si mě.
Ohromen, zmrazen a v šoku jsem sledoval, jak stoupá po schodech. Nahoře si navíc stáhla kalhotky a hodila je dolů na mě. Ještě chvilku jsem si tam hrál na sochu, pak jsem se otočil a šel přímo k hlavnímu vchodu.
Otevřel jsem dveře a běžel rovnou k autu.
A hle, celé mé budoucí příbuzenstvo stálo venku a všichni tleskali! Se
slzami v očích mě můj tchán objal a řekl: Jsme velmi rádi, že jste prošel
naším malým testem. . . Nemohli jsme si přát lepšího člověka pro naší dceru.
Vítejte do rodiny!
A poučení z tohoto příběhu?
Vždy si nechávejte kondomy v autě!
28.10.2010 09:42Jan Krása
Na Eifelovce stojí Američan, Rus, Čech a Rom.
Američan začne házet dolů dolarovky a povídá. "My máme v Americe tolik dolarů, že když jich pár hodím dolů, nikdo to ani nepozná"
Rus vytáhne krabičky s kaviárem, začne je taky házet dolů a povídá "My máme v Rusku tolik kaviáru, že když nějaký hodím dolů, nikdo to ani nepozná"
Rom se podívá na Čecha a povídá " Ty, hele, Gadžo.... ani na to nemysli!!"