pro přidání příspěvku se, prosíme, přihlaste
zpět k obsahu
2.8.2007 13:31cetlyk Jestli mate chut, a ces, kouknete prosim na tuhle fotku a prectete si komentar, ktery jsem pod ni napsal. Je to duvod k jejimu vymazani autorem z galerie? Pokud je ten koment spatny, vykaslu se abych tu jeste neco psal. Dekuji za nazory :)
http://www.fotozoo.cz/photo/10643 2.8.2007 13:51htth Jasne. Komentar je to prima, teda pro me by byl. Osobne beru svou fotku ke ktere mi nikdo nepise komentare presne jak pises, tedy nezajimavou pro ostatni. To ale neni nic pro co bych se mel nastvat, mam takovejch fotek spousta. Necekal bych, ze takovej komentar nekoho nasere, je psanej pekne a citlive.
2.8.2007 14:17anemone Souhlasím s Hynkem, komentář jsi napsal hezky a citlivě. Je poučný nejen pro majitele komentovaného snímku, ale i pro nás ostatní, kteří si fotku otevřou a koment pod ní přečtou...
2.8.2007 15:04psisko třeba tak:hafhafhafhafhafhaf.Ne. Máš pravdu.Pokud někdo o komenty nestojí ,nebo nereaguje na fakt dobře míněnou radu, je myš obecná no haf :))
2.8.2007 15:07lojzík Plně bych se podepsal pod cetlykův lamentář. Nesmyslné poplácávání po zádech jěště nikdy nikoho neposunulo.
Mimo jiné ,lament je napsán s opravdovým citem.Slušelo by se za něj pouze poděkovat.
2.8.2007 16:03kann Má, bohužel je píše jen několik asi pět lidí, ostatní na to prděj a pak se diví že je nedostávají. Ovšem pokud někdo po prvním komentu fotku stáhne, tak asi o ně nestojí. Stando to cos napsal jsi napsal naprosto správně, bohužel pro mnoho lidí je jednodušší sem dát kdeco a počkat si na koment než si něco přečíst v knize nebo v časopisu ( podruhé to zase nafotěj stejně), koment nekoment.
2.8.2007 17:52Hynek Boháč Komentář je slušný a věcný. Takový má určitě smysl.
2.8.2007 20:21jirka stando určitě to smysl má- pro mě byl jistej zlom,když jsi mě cca před rokem sepsul za jeden snímek továrničky u rybníka-a po dalším půlroce vznikla z tý továrničky série,která už tak trochu o něčem byla...(snad). takže pokud je chuť a energie tak psát-pokud se k tomu někdo staví tak,že to pak smaže,protože se mu to nelíbí,tak bych se na něj asi příště vysr..
ps.: ostatně, myslím si, že by nám neuškodilo trochu víc konstruktivnějších a kritičtějších komentů,ale o tom tu už kdysi nějaký vlákno bylo...jsou galerky,kde se lidi perou o body,tady si spíš přátelsky pokecáme,což je taky fajn
přeju všem, kdo maj chuť psát ať je to baví.
2.8.2007 22:33psisko Taky mažu fotky vadí ti to? Na galerii by měli zustávat takové, které slouží k poučení ne super šunt .Jak se mi povede vytvořit pasquil ,haf, tak ještě ten den letí .Pokud je to fakt šunt haf :)))))))
2.8.2007 23:01Cipís Stando,určitě to cenu má.Pro ty kteří si z komentářů poučení vzít chtějí a berou to určitě smysl má.Já jsem psal tomu samé/mu uživateli taky pod fotku,pár písmen a do 15.min. fotka byla fuč :/ zjistil jsem to,když jsem se chtěl kouknout kdo tam co jěště napsal,protože se snažím(a mnozí zde také) brát si poučení i s komentářů pod cizíma fotkama.To už by sme sem ty fotky nemuseli dávat vůbec,k čemu,když by tu jenom byli.....
PS:souhlas s jirkou,že by mohli bejt komentáře kritičtější a bez obalu :) To že někomu budem psát jak je skvělěj mu nepomůže.
No nic sem se nějak rozepsal :)
Ahoj všem,pěkný večír,dobrou noc......
2.8.2007 23:33htth Jen me tak napodlo, aby si Riyska nerikal, ze po nem spousta lidi jde. NEJDE! Proste neni ostuda mit pod fotkou komentar o nejakejch chybach, naopak. Proste to tu nech, jestli to mazes jen pro to, ze se stydis, je to volovina. Jinak si jasne muze kazdej mazat co chce, jsou to jeho fotky. Fakt muzu potvrdit, ze jsem se na tomto serveru naucil nejvic, je to tu dobry, fakt :-)
3.8.2007 13:09cetlyk Diky za nazor lidicky. Moc.
3.8.2007 13:47Solitary Přispěju svou troškou do pokecu:
Pokud někdo komentáře nechce, má možnost si to zvolit při vkládání snímku do galerie.
Pokud je chce (někdy přímo požaduje), měl by si uvědomit, že ty komenty nejsou určeny jen jemu, ale i ostatním, kteří se z nich ledacos naučíme.
Pokud je chce nikoliv pod fotku, ale do PM - sorry, to mi přijde nejen neetické, ale přímo sobecké.
Doufám a věřím, že takoví autoři zde nejsou a že jsme zde kamarádi, vždyť FotoZoo je přece PRO RADOST Z FOTOGRAFIE :-)
|