pro přidání příspěvku se, prosíme, přihlaste
zpět k obsahu
27.9.2007 21:55psisko Tak jsem si řikalo. Venku prší, je hnusně ,předpoklad, že všici sedí u netu a budou klábosit .Nic. Na zoo chcípla kočka haff :)) ? 27.9.2007 22:38cetlyk se ti jenom zdá :) Za sebe píšu, den má jen 24 hodin a taky třeba někdy chrnět.
Pak jsou useři, který buď nemaj čas, nebo nemaj čas... a nebo chuť...
Dobrou noc hafane ;)
27.9.2007 22:41MilanStein a nebo se jenom tak leží, potí se a zítra to jde do práce..
27.9.2007 22:56cetlyk ...jsou i jiný galerie a hodně lidí jich taky víc vymetá. Dělají to kvůlivá objektivitě hodnocení, a nebo z jiných důvodů. Každému co jeho jest. Prostě někde to musíš vypustit tu účast, a nebo psaní komentářů... Je to věc nelehká. Ale tak to prostě je :)
27.9.2007 23:01MilanStein já jsem jako věrný haffk, věrný pouze zoo, páč to tu mám rád, fajnoví lidi, BFO, spousta canonů, super fotky, počtení u komentů, hodnocení mluveným slovem a vyjádření se k fotce patří na vysokou úroveň a když se Vám něco nelíbí, hned se to nahlásí konstruktivně a proto jsem tu rád..
27.9.2007 23:09Cába Ahojda zvířátka, japak se tu máte? moc se mi po vás stýská...bohužel ještě nemám na koleji internet, ale už se na tom pracuje, tak snad se budu moct zase brzo zapojit do vkládání a komentování fotocvaků :P mějte se tu fajne, čao Cába
27.9.2007 23:11cetlyk Už v poslední době ani nechci být konstruktivní. O spoustě lidí člověk nic neví a většinou bývá všechno autorský záměr, ňáký kydy stejnak každýho akorát nadzvednou. Fajn je, že nemáme povinnost komentovat, a nebo třeba jen vyjádřit pocity z fotek.
Stejně tu potkávám psát furt ty samý lidi... nemyslím pojmem psát napsání jednou za měsíc ...
No nic jdu do betle :) Dobrou noc zvířátka, a spěte v leže...
27.9.2007 23:21Drahoš ... sú moja veeeľmi slabá záležitosť :-((( Čo so mnou? Dajte mi pokutu :-(((
27.9.2007 23:56anemone jsem psíku, doslova... ležím a potím se a když už nemůžu ležet a potit se, tak uteču k Vám, páč Vás mám ráda...Chvilku tu pobudu a pak se zas poplazím ležet a potit :-( ...
28.9.2007 07:34cetlyk No to se brzy uzdrav. Zviratka se trapit nemajia kytky taky nee ;)
28.9.2007 11:27kann Komenty jsou slabá záležitost většiny osazenstva webu a nejen tohoto, ono psát a nedostávat, to většinou omrzí každého. Nehledě na to, že většina lidí raději jen vkládá a čeká co jim kdo napíše.
28.9.2007 13:56cetlyk Ano tak to funguje.
28.9.2007 14:22Solitary Sdělím pouze svůj pohled a přístup, nic víc.
Fotky kategorií jako akt, portrét, glamour a pod. nekomentuji prakticky vůbec, většinou je ani neotvírám. Snímky v ostatních kategoriích podle toho, jestli mě nějak osloví. Když ale někdo na upozornění na chyby nereaguje a ty chyby pořád opakuje, přestávám jeho snímky otvírat taky – na toto téma už v pokecu dříve psali jiní.
Netroufám si komentovat snímky, pokud si autor přeje pouze poradit s použitím objektivu (zrcadláři) ani ty, co se fotí na film – nemám s tím žádné zkušenosti a „mlátit prázdnou slámu“ tj. psát o ničem mi přijde zbytečné, jsou tady naštěstí zkušení i ochotni poradit, nechám to odborníkům :-)
Někteří autoři jsou hákliví na komenty od těch, kteří moc svých fotek nezveřejňují (já bohužel také moc nepřispívám).
Pochybuji, že je zde někdo, kdo si každý den prohlídne všechny fotky. Všichni máme určité hranice možností. A když už se k tomu dostanu, zvládnu jen to, co mne zaujme v náhledu, a i to jen v omezeném množství (mám na mysli počet snímků). Samozřejmě upřednostňuji fotky od těch, kteří mají k fotografii podobný „pocitový“ přístup jako já, a fotky těch, od nichž mohu načerpat něco do svého baťůžku inspirací či nápadů. Každopádně se snažím napsat komentíky aspoň jednou za týden těm, co připějí do NT, pokud ho moderuji. Považuji to téměř za svou povinnost – teda aspoň si myslím.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, i tak neobsahuje vše, co mne v souvislosti s tím napadá... :-)
29.9.2007 19:00Marek Lukesle Nemyslim si, že to je o tom, jakej je kdo profík apod., každej tady snad může říct líbí/nelíbí, nebo jakejkoliv svůj názor, bez ohledu na to, kdo to fotí... Když vložim snímek, okomentim ty okolo na co mám čas nebo co mě zaujme apod. Každej koment tady může bejt radou, pouhym názorem, nebo jen pozdravem, či něčím, co potěší, jistou komunikací.. Kdyby na to jednou začli kašlat všichni, mohli by jsme ty fotky sypat na kupku, jen si je prohlídnout a zase jít, jakoby bez kontaktu s ostatníma. Někomu to diktuje čas, tak se sem staví aspoň jednou za čas pozdravit. A někdo možná jen vkládá a těší se na hodnocení svého, aniž by se k ostatním nějak projevil názorově. Je to na každym jakej má přístup. To jen tak, co mě k tomu napadlo.. Tohle se dá pitvat pořád dokola a stejně si každej pak pojede svym stylem. Ale já věřím, že se to zlepší...
30.9.2007 21:27Mato ...ano, ano... ja a ja sme lenivci, priznávame...
1.10.2007 15:14Jan Povysil Ale no jo porad. Holt nekdy clovek ma naladu komentovat. Ale vetsinou komentuju jen to co se mi zalibi. A pokud nekomu nestaci i jen pocit z fotky.. no to holt ma smolika:o).
Fotky preci maji vzbuzovat emoce:o).
No a pokud nekomu nejakym omylem poradim(i kdyz to u me moc nepripada v uvahu, protoze si na to netroufam:o) a jemu to vadi... co nadelam...
1.10.2007 16:50psisko Sakra nejde jen o komenty. Jde hodně o zájem ,kontakt,dát na vědomí ,že vidím ,vnímám taky něco, či někoho, jiného než sám sebe .Ty do sebe zahleděnce, nemá psisko rádo ale vůbec ne.Jsou i pro život nepoužitelní haff .
1.10.2007 19:26Mato ...psisko... ja ti rozumiem, ale vezmi si to tak, že ja som celý deň v práci, čiže väčšinou v prestojoch prebliknem galérku, kuknem na fotky čo ma zaujali a ak ma dáka veľmi osloví, tak niečo teplého tam aj pripíšem, ale bohužial, nieto veľa času na vypisovanie pod každú či každú druhú fotku, to sa nedá, ak sa mám sústrediť aj aby to malo hlavu a petu a nebolo to len, hm, zaujalo, ano, páči a pod. tak to treba fotku trochu dlhšie nechať otvorenú aby pôsobila... u mňa to moc nejde, som hektický brouzdač, na raz sledujem asi 5-6 webov, počúvam hudbu, popri tom vybavujem mejlovú a četovú korešpondenciu a ešte sa musím aj tváriť, že pracujem, kedže som v práci a ešte ma aj platia :) ja viem, výhovorky, kto chce vie si určovať priority a o tom to je... o prioritách :(
1.10.2007 19:59psisko Mato vím co to je .Taky když toho mám plné zubyská prdím na vše okolo. Ale je zde přes dvě stováky userou, haff a komenty či pozdravy, tak od pěti to ma se..... ne vytížený člověk.Podivej se teď napsal jsi ty.cet je v práci ale ostatní dělají mrtvé brouky co kdyby se náhodou někomu netrefili do noty haff je to pohodlnější takto .Pro mne jsou na zoo také kamarádi ne jen posuzovatelé mojich plácanin haff Tak to bere pes.
15.10.2007 11:58reglet Zviratka zajdovska, proberme se!! Ja kdyz nechodite, tak taky upadam, zase se posbiram, zase padnu :) a tak vas potrebuju jako to koreni!! Par PM o podzimni depce prislo, taky me obcas zastihne. A proto tu bez rozmysleni ted vykrikuju. Kazdy nemame moc casu, ale skulinky se najdou. Prece to nezustane jenom na srazech (a nakonec vsichni jet nemuzou). ........... mam vas rada bando a ZOO jsme dostali proc?, no abysme meli zazemi :). Dik.
15.10.2007 13:28Jan Povysil Teda jako ja sem tu na vas tak hrdej, ze zviratkov uvadim vsude jako svoji domovskou stranku:o).
Nektery dny se snazim jenom komentovat(hlavne tehdy, kdy nemuzu vlozit fotku:o).
|
|